Casal de Nadal Artístic

Del 21 de desembre al 5 de gener

Un any més, hem preparat un casal de Nadal d’allò més divertit i creatiuTallers de modelatge amb JumpingClay, Lego, dibuix, manualitats i jocs de taula.

Els nens i nenes tindran l’oportunitat de posar a prova i desenvolupar les seves habilitats manuals, creatives i també de gaudir i aprendre a través del joc.

Es tracta d’un casal de petit format amb un tracte familiar i molt proper amb els nens i nenes. Deixem espai perquè s’expressin i sobretot gaudeixin creant i jugant.

Tallers de modelatge amb JumpingClay

Cada dia farem un taller on modelarem una figura o un objecte relacionat amb el Nadal o l’hivern. Els nens i nenes seguiran les indicacions d’una monitora que els ensenyarà pas a pas com fer les seves propies creacions.

 
Joc Lab

Tallers de jocs de taula. En aquest espai farem una sessió de joc semi-dirigit on descobrirem jocs de taula diferents. 

Els jocs de taula fomenten el creixement personal i eviten la discriminació. Es treballa la concentració, el desenvolupament cognitiu, la capacitat d’associació i agilitat mental, l’acceptació de regles, la resolució de problemes, la intel·ligència motriu, les nocions espacials, les capacitats tàctic estratègiques, les habilitats socials, la participació, la constància, el joc en equip, l’autonomia…

Dibuix artístic i còmic

Treballem diferents tècniques d’il·lustració, creació de personatges, expressions facials, creació d’escenes, etc.

Manualitats, Lego i experimentació artística

Farem manualitats creatives i divertides reciclant i convinant diferents materials, textures i tècniques. Farem tallers de Lego on construirem coses increïbles!

Organització
  • Sempre que sigui possible farem dos grups.
  • Si la climatologia ho permet farem activitats a l’exterior.
  • Els nostres monitors i monitores provenen el món de les arts, tenen formació i experiència en aspectes relacionats amb l’educació i el lleure infantil 

ON ES REALITZA

Torns i preus

GALERIA

Ets d'una AMPA/AFA o escola?