Inscripció a Escola Espai 3

Extraescolars Artístiques Escola Espai 3

Aquests son les activitats que oferim el curs 2024-25 a l’Escola Espai 3:

Dimarts
De 12:40 a 13:40
Còmic (de 4t a 6è)- 33€/mes (Material inclòs)
De 13:45 a 14:45
Còmic (3r) – 33€/mes (Material inclòs)

Informació sobre les extraescolars:

Còmic

El còmic és una disciplina que abraça tant el desenvolupament d’habilitats plàstiques com narratives. Per una banda treballarem tècniques d’il·lustració, utilitzarem diferents eines, materials, papers. Potenciarem la imaginació i l’expressió de les idees creant personatges, ambients, situacions…

L’activitat de còmic és un curs progressiu. Comencem amb aspectes bàsics d’il·lustració (bàsics no vol dir simples, si no de base), aspectes que reforcen i milloren aquells que ja les coneixen i les aprenen de nou aquells qui no. En el segon trimestre ja entrem en el llenguatge del còmic i al tercer trimestre en el procés d’el·laboració del nostre còmic. 

Què treballem?

La figura humana, les expressions, el moviment, l’escena, l’escenografia, la creació de personatges, la perspectiva, el guió, l’entitat, el color…

La programació no és estàtica i de vegades s’adapta a les motivacions i ritmes de l’alumnat.

Com ho fem?

Les classes es basen en una explicació teòrica que es posa en pràctica a través de la proposta de diferents exercicis.

El curs s’adapta al nivell de dibuix de cada infant, per tant qualsevol alumne/a pot seguir la dinàmica encara que comenci amb poc nivell o que tingui un nivell més avançat.

Anem guardant les feines per crear un dossier que s’emportaran a final de curs i així poder tenir una visió conjunta del que s’ha treballat.

Inici:  1 d’octubre
Finalització: 31 de maig

Preinscripció:

  • El 12 de juny s’obren el període de preinscripcions durant dues setmanes.
  • Al setembre es tornen a obrir les inscripcions per les places sobrants obertes. Si hi hagués més preinscripcions que places, es procedirà a fer un sorteig entre els candidats a les places sobrants.
  • A partir d’octubre les inscripcions se mantindran obertes sempre que hi hagi places disponibles.
  • Per tal de validar la inscripció es farà el cobrament del 50% de la quota del mes d’octubre en concepte de reserva en el moment de fer la inscripció. Aquest import és un compromís per la plaça, no es retornarà i quedarà a compte del mes d’octubre. A l’inici del mes d’octubre es cobrarà el 50% restant de la quota corresponent a aquell mes. En el cas que no sortís el grup, es retornarà l’import pagat en concepte de reserva.

Cobraments:

  • Els cobraments de les activitats es fan entre l’1 i el 5 del mes en curs.
  • Si un rebut és retornat es cobrarà un recàrrec de 5€ en concepte de despeses bancàries.

Baixes i altes

  • Les altes són mensuales.
  • Les baixes són trimestrals i s’han de comunicar abans del dia 20 del mes abans de finalitzar el trimestre: 20 de desembre i 20 de març.  No s’acceptaran baixes un cop passada aquesta data.

Per a més informació podeu contactar amb Lídia Roca (Extraescolars@eixoscreativa.com) o bé trucant al 934106939.

GALERIA