Inscripció a Escola Auró

Extraescolars Artístiques Escola Auró

Aquests son les activitats que oferim en el curs 2024-25 a l’Escola Auró:

Dilluns
Dimarts
Dimecres
Dijous
INICIACIÓ AL DIBUIX 16:30 -17:45 (I4 i I5)
84 €/trim.
DIBUIX ARTÍSTIC 16:30 -17:45 (De 1r a 6è)
84 €/trim.*
CÒMIC
16:30 -17:45
(De 3r a 6è)
84 €/trim.*
MODELATGE amb JumpingClay 16:30 -17:45
(I4 i I5)
90 €/trim.
MODELATGE amb JumpingClay 16:30 -17:45
(De 1r a 6è)
90 €/trim.*

* Activitats becades per l’Ajuntament de Barcelona 

Informació sobre les extraescolars:

Modelatge amb JumpingClay

(I4-I5/ De 1r a 6è de primària)
JumpingClay és una argila de colors molt fàcil de manipular que s‘asseca a l’aire sense necessitat de forn i sense esquerdar-se. És lleugera i suau, posseeix olors naturals que fan molt agradable i relaxant la seva manipulació.

És un nou concepte de modelatge, que facilita el desenvolupament de les capacitats artístiques, psicomotrius i cognitives amb el treball del volum i les tres dimensions.

Amb JumpingClay Art English volem apropar als nens i nenes a l’anglès amb una activitat diferent i al marge de les activitats acadèmiques. Treballar l’anglès en el context d’un taller de modelat amb JumpingClay ajuda a integrar aquesta llengua en la pràctica diària dels nens i nenes.

Fes la teva inscripció aquí

Iniciació al Dibuix

(I4-I5)
L’extraescolar de dibuix, pretén acompanyar als alumnes en el seu desenvolupament cognitiu i psicomotriu a través de l’observació i la representació mitjançant el dibuix. Els hi donem les eines necessàries perquè puguin assolir els seus objectius amb solvència i satisfacció. .

Què treballem?

Textures, trames. La figura humana, els animals. El color, paisatge, bodegó… Fem exercicis de grafomotricitat per entrenar l’ús del llàpis i el pinzell i exercicis per treballar la motricitat fina. Experimentem amb diferents tècniques com l’estampació, el collage i ho combinem amb manualitats que potenciin la imaginació i la creativitat. La programació no és estàtica i de vegades s’adapta a les motivacions i ritmes de l’alumnat.

Materials que utilitzem:

Llapis de grafit, llapis de colors, ceres, aquarel·les, pintura de dits, temperas, papers per tècniques humides i papers per tècniques seques, cartulines i d’altre material d’arts plàstiques.

Com ho fem?

A través de diferents exercicis i de l’experimentació els i les alumnes van descobrint els secrets del dibuix i les arts plàstiques.

Al llarg del curs es van emportant coses a casa però anem guardant la majoria de les feines en una carpeta que s’emporten a final de curs perquè així pugueu tenir una visió conjunta del que s’ha treballat.

Fes la teva inscripció aquí

Dibuix Artístic

Primària

L’extraescolar de dibuix, pretén acompanyar als alumnes en el seu desenvolupament cognitiu i psicomotriu a través de l’observació i la representació mitjançant el dibuix. Els hi donem les eines necessàries perquè puguin assolir els seus objectius amb solvència i satisfacció.

Què treballem?

Clarobscur, textures, trames. La figura humana, les expressions, el moviment, els animals. El color, pasiatge, bodegó… La programació no és estàtica i de vegades s’adapta a les motivacions i ritmes de l’alumnat.

Materials que utilitzem:

Llapis de grafit de diferents dureses, carbonet, llapis de colors, retoladors de colors, ceres, aquarel·les, papers per tècniques humides i papers per tècniques seques.

Fes la teva inscripció aquí

Còmic

Les classes es basen en una primera part explicació teòrica i la resta es tracta de posar-ho en pràctica a través de la proposta de diferents exercicis. El curs s’adapta al nivell de dibuix de cada infant, per tant qualsevol alumne/a pot seguir la dinàmica encara que comenci amb poc nivell.

Anem guardant les feines en una carpeta que s’emporten a final de curs perquè així pugueu tenir una visió conjunta del que s’ha treballat i veure també la progressió dels vostres fills i filles.

Fes la teva inscripció aquí

De 3r a 6è de primària 

El còmic és una disciplina que abraça tant el desenvolupament d’habilitats plàstiques com narratives. Per una banda treballarem tècniques d’il·lustració, utilitzarem diferents eines, materials, papers. Potenciarem la imaginació i l’expressió de les idees creant personatges, ambients, situacions…

L’activitat de còmic és un curs progressiu. Comencem amb aspectes bàsics d’il·lustració (bàsics no vol dir simples, si no de base), aspectes que reforcen i milloren aquells que ja les coneixen i les aprenen de nou aquells qui no. En el segon trimestre ja entrem en el llenguatge del còmic i al tercer trimestre en el procés d’el·laboració del nostre còmic. 

Què treballem?

La figura humana, les expressions, el moviment, l’escena, l’escenografia, la creació de personatges, la perspectiva, el guió, l’entitat, el color…

La programació no és estàtica i de vegades s’adapta a les motivacions i ritmes de l’alumnat.

Materials que utilitzem:

Llapis de grafit de diferents dureses, llapis de colors, retoladors cal·librats, ceres, papers de diferents grammatges…

Com ho fem?

Les classes es basen en una explicació teòrica que es posa en pràctica a través de la proposta de diferents exercicis.

El curs s’adapta al nivell de dibuix de cada infant, per tant qualsevol alumne/a pot seguir la dinàmica encara que comenci amb poc nivell o que tingui un nivell més avançat.

Anem guardant les feines per crear un dossier que s’emportaran a final de curs i així poder tenir una visió conjunta del que s’ha treballat.

Fes la teva inscripció aquí


Inici Extraescolars:  Setmana del 16 de setembre de 2024

Preinscripció:

 • El dilluns 10 de juny s’obren el període d’inscripcions durant dues setmanes.
 • Al setembre es tornen a obrir les inscripcions per les places sobrants obertes a tots els alumnes de l’Auró i a d’altres escoles. Si hi hagués més preinscripcions que places, es procedirà a fer un sorteig entre els candidats a les places sobrants.
 • A partir de setembre, les inscripcions se mantindran obertes sempre que hi hagi places disponibles.

Cobraments:

 • Els cobraments de les activitats es fan entre l’1 i el 5 del mes en curs (a l’inici del trimestre).
 • En el cas del primer trimestre es cobrarà la quota corresponent a setembre a la inscripció i la quota trimestral a l’octubre.
 • Reserva de plaça primer trimestre: Per tal de reservar la plaça es cobrarà la quota corresponent al mes de setembre i la resta es cobrarà a l’octubre.
 • Si un rebut és retornat es cobrarà un recàrrec de 5€ en concepte de despeses bancàries.

Baixes i altes

 • Les baixes i les altres són trimestrals i s’han de comunicar abans del dia 20 del darrer mes del trimestre.

Per a més informació podeu contactar amb Lídia Roca (Extraescolars@eixoscreativa.com) o bé trucant al 934106939

Beques

 • L’Ajuntament de Barcelona ofereix beques per a aquestes activitats als alumnes de 1r a 6è de primària. 
 • El període per demanar la beca s’inicia a mitjans de setembre
 • La resolució de la beca serà al novembre (durant el període d’espera a la resolució es cobrarà el preu normal de l’extraescolar i un cop aprovada es procedirà a retornar els diners cobrats de més. A partir de gener es cobrarà la quantitat amb el descompte aplicat). 

GALERIA