Qui som

A Eixos Creativa oferim activitats i tallers d’educació artística i disciplines STEAM per a infants i joves.

I com va començar tot això?

Tot va començar amb un regal. 

L’any 2013 en Jordi va rebre un regal molt curiós. Un pack d’argila JumpingClay, un material molt novedós i que no havia vist mai fins llavors. A partir d’aquest moment vam començar a investigar i ens vam introduir en el món de les extraescolars primer enfocant-nos a activitats amb aquesta argila a zona del Poblenou, el nostre barri, i després obrint-nos cap a d’altres activitats creatives.

Amb més de 10 anys d’experiència en el sector, hem crescut des dels nostres inicis. Amb el temps, hem ampliat la nostra oferta incorporant altres disciplines com el còmic, el dibuix artístic i la tecnologia creativa. 

Actualment tenim presència en més de 40 escoles de l’àrea metropolitana de Barcelona, i col·laborem activament amb centres culturals i institucions per fomentar la creativitat, l’expressió artística i el desenvolupament de les competències STEAM a través dels nostres tallers i activitats. El nostre compromís amb l’educació artística i tecnològica ens ha permès connectar amb milers d’alumnes, proporcionant-los un espai per explorar i expressar la seva creativitat i desenvolupar habilitats essencials com el pensament crític, la resolució de problemes i el treball en equip.

Comptem amb un equip de més de 30 monitors i talleristes vinculats al món de les arts plàstiques, l’educació i el lleure educatiu que són el veritable motor de la nostra entitat!

Aquest és el nostre equip:

Jordi navarro
Jordi navarro

Soci fundador

Gestió financera i gestió pedagògica de les activitats artístiques.

Lídia Roca

Sòcia fundadora

Gestió comercial i de comunicació, coordinació d’equips, escoles i famílies. Coordinació de tallers i esdeveniments.

David Rodríguez
David Rodríguez

Gestió pedagògica de les activitats tecnològiques

Laura de Erausquin
Laura de Erausquin

Coordinació i supervisió extraescolars artístiques.

Lucia Conde
Lucia Conde

Administració i gestió pedagògica activitats tecnològiques. Coordinació i supervisió extraescolars tecnològiques.