Casals Setmana Santa

A Eixos Creativa, tenim el plaer d’oferir diferents casals de Setmana Santa durant les vacances, dissenyats per a proporcionar una experiència educativa, creativa i divertida per als nens i nenes de totes les edats.

Amb una combinació d’activitats artístiques, tecnològiques i lúdiques, el nostre objectiu és oferir un entorn enriquidor on els participants puguin explorar noves habilitats, estimular la seva creativitat i fomentar el seu creixement personal.

Els nostres casals de Pasqua estan dirigits a un ampli ventall d’edats i interessos. Cada activitat està dissenyada per a fomentar la participació activa dels participants, permetent-los experimentar, aprendre i divertir-se mentre desenvolupen habilitats valuoses en un entorn segur i supervisat.

Amb un equip d’educadors apassionats i dedicats, aspirem a crear una experiència positiva i memorable per a tots els participants. Des dels tallers de robòtica educativa fins a les activitats de modelatge i els jocs en grup, els nostres casals de Setmana Santa ofereixen una oportunitat única per a connectar amb altres nens i nenes, compartir interessos i gaudir de moments plens de diversió i aprenentatge.

Si esteu buscant una manera emocionant i enriquidora de passar les vacances de Setmana Santa dels vostres fills, us convidem a explorar els nostres casals de Setmana Santa i descobrir tot el que tenim per a oferir.

Som aquí per a proporcionar una experiència única i inoblidable per a tots els participants. Contacteu amb nosaltres avui mateix per a més informació i reserves.

Casal de Setmana Santa Artístic

Casal de Setmana Santa Artístic

Un any més, hem preparat un casal de Pasqua d’allò més divertit i creatiu. Tallers de modelatge amb JumpingClay, Lego, dibuix i manualitats, jocs de taula i jocs d’exterior.