Tallers educatius

Impartim tallers per escoles en horari lectiu: tallers de tecnologia, tallers STEAM, de programació i robòtica educativa, tallers de còmic i tallers de modelatge amb argila JumpingClay.

Ens desplacem al vostre centre amb tot el material necessari pel desenvolupament de les activitats.

Ompliu el següent formulari per reservar o obtenir més informació sobre els nostres tallers

Descobreix els Tallers Educatius d’ Eixos Creativa

A Eixos Creativa, oferim una àmplia gamma de tallers educatius per a escoles de tots els nivells, amb l’objectiu de proporcionar una experiència enriquidora i divertida als estudiants. Des de tallers de còmic fins a activitats de modelatge amb JumpingClay i tallers tecnològics, tenim propostes per a totes les edats i cursos. A continuació, detallarem cada un dels nostres tallers perquè puguis conèixer millor què ofereixem i com podem enriquir l’experiència educativa dels teus alumnes.

 

Tallers de “Còmic”

Primària i Secundària

Els nostres tallers de còmic són una manera divertida i creativa d’introduir els estudiants en aquesta forma d’expressió artística i narrativa. Des de l’aprenentatge de les habilitats plàstiques fins a l’exploració de les narratives, els nostres professionals apassionats del còmic guien els estudiants en un viatge emocionant d’expressió i creativitat. Aquests tallers són molt dinàmics, amb explicacions teòriques i exercicis pràctics. Al final de la sessió els i les alumnes tindran una carpeta amb totes les seves creacions i exercicis realitzats en el taller.

Tallers de “Modelatge amb JumpingClay”

Infantil, Primària i Secundària

JumpingClay és una argila de colors dissenyada especialment per a nens i nenes, que ofereix una experiència de modelatge divertida i estimulant. A través del modelatge amb JumpingClay, els alumnes desenvolupen habilitats motores fines i estimulen la seva creativitat, creant formes i personatges. Aquests tallers també ofereixen una integració curricular, permetent la seva adaptació per complementar diverses àrees del currículum educatiu del centre.

Tallers Tecnològics

Infantil, Primària i Secundària

Els nostres tallers tecnològics ofereixen una oportunitat emocionant d’introduir els alumnes en el món de la tecnologia a través d’activitats específiques com animació, programació, videojocs, tinkering, electrònica i robòtica. Amb una perspectiva STEAM, posem èmfasi en la dimensió artística i de disseny, oferint tallers pràctics i dinàmics que guien els alumnes pas a pas en l’aprenentatge de conceptes clau. Des de l’art digital amb Scratch fins a tallers de robòtica educativa, tenim una àmplia varietat de tallers adaptats a totes les edats i nivells educatius.

 

Eixos Creativa ofereix una experiència educativa completa, portant tot el material necessari per al desenvolupament de les activitats directament al teu centre educatiu. Si busques enriquir el currículum escolar amb tallers educatius innovadors i estimulants, no dubtis a contactar amb nosaltres. Estarem encantats d’ajudar-te a dissenyar una proposta a mida que s’adapti a les necessitats del teu centre i dels teus alumnes.