Tallers Còmic

Primària i secundària

Tallers diversos de còmic per iniciar l’alumnat en aquesta forma d’expressió artística i narrativa.

El còmic és una disciplina que abarca tant el desenvolupament d’habilitats plàstiques com narratives.

Explorem aquesta forma d’expressió artística i narrativa que combina imatges visuals. Treballem des de les expressions i les emocions dels personatges, a com crear un personatge fins a com donar-li moviment.

Un taller de còmic és una experiència educativa enriquidora que fomenta la creativitat, les habilitats literàries i visuals, la col·laboració i la inclusió, tot mentre ofereix una alternativa divertida i motivadora a l’aprenentatge tradicional.

Com són els tallers?

Són tallers molt pràctics i dinàmics. Fem petites explicacions teòriques que després es plasmen en exercicis pràctics. Al finalitzar la sessió els i les alumnes tindran una carpeta amb totes les explicacions i exercicis realitzats.

Els nostres tallers són dirigits per professionals apassionats del còmic, que guiaran els estudiants en un viatge de descobriment artístic i creatiu

Informació important:

  • 1 tallerista per aula
  • Tot el material inclòs
  • Necessitem una aula amb pissarra (és indiferent el tipus de pissarra)
o ompliu el següent formulari per reservar o obtenir més informació

Tallers

  • Ordenar

En aquest taller aprendrem a donar expressivitat al cos dels personatges i hi afegirem recursos per representar el moviment al dibuix estàtic mitjançant les línies cinètiques.

Els alumnes aprendran a dissenyar i caracteritzar el seu propi superheroi. Marcarem les pautes per la creació d’una petita història que reproduirem en una tira còmica.

En aquest tallers els i les alumnes aprendran a posar- li cara a les emocions i estats d’ànim dels personatges d’una tira còmica. Tot això mitjançant una sèrie d’exercicis pràctics.