Tallers Instal·lacions interactives

Instal·lacions interactives vinculades amb la ciència i la tecnologia.

Diades de la ciència, salons, fires o jornades especials relacionades amb la tecnologia… tenim l’estand interactiu perfecte per a vosaltres!

 

Mart 2050

Juga i experimenta en equip amb aquesta instal·lació marciana: activa barreres i semàfors per controlar els robots, controla la grua o modifica el panell informatiu de l’hangar. La vostra missió: transportar el màxim nombre de blocs de gel des de la glacera fins a la planta de tractament… i tot això mentre descobriu les bases de la programació i la robòtica!

 

Paradeta STEAM

En aquest estand interactiu podràs provar la teva habilitat amb uns videojocs molt especials: cadascun té el seu propi perifèric creat amb Makey Makey i elements reciclats. Alhora, descobrirem com podem connectar els nostres programes d’ordinador amb objectes del món real.

 

La ciutat quasi-intel·ligent

Juga i experimenta en equip alhora que reflexiones i dissenyes la ciutat del futur: activa barreres i semàfors per controlar els cotxes autònoms, fes servir la grua del port, escriu i dibuixa al panell informatiu… o crea els teus propis elements per convertir aquesta ciutat quasi-intel·ligent en una ciutat intel·ligent de debò, un lloc on les persones puguin viure felices sense que la tecnologia els ofegui i controli les seves vides.

o ompliu el següent formulari per reservar o obtenir més informació

GALERIA

Tallers

  • Ordenar

Una activitat més lúdica amb els robots!
Juga i experimenta en equip alhora que reflexiones i dissenyes la ciutat del futur.
Juga i experimenta en equip amb aquesta instal·lació marciana.
En aquest estand interactiu podràs provar la teva habilitat amb uns videojocs molt especials: cadascun té el seu propi perifèric creat amb Makey Makey i elements reciclats.
Un partit de futbol amb robots