Formació

Es nostres cursos estan dissenyats per atendre les necessitats específiques dels adults interessats en introduir la programació i la robòtica educativa a les seves aules, així com als professionals que busquen actualitzar les seves habilitats i conèixer les últimes tendències en l’educació STEAM.

Amb una combinació de tallers pràctics, sessions teòriques i recursos interactius, els participants tindran l’oportunitat d’aprendre les bases de la programació i la robòtica, explorar estratègies pedagògiques efectives i descobrir com integrar aquests coneixements en el seu currículum o entorn d’aprenentatge.

Els nostres formadors són experts en el camp de la programació, la robòtica i l’educació, i estan compromesos a proporcionar una experiència d’aprenentatge enriquidora i significativa per a tots els participants. Sigui que estigueu començant en aquesta àrea o busqueu aprofundir els vostres coneixements, tenim els recursos i el suport necessaris per ajudar-vos a assolir els vostres objectius educatius.

Aquests son els cursos que oferim actualment però també podem dissenyar cursos a mida.
Si ets una escola o un professional del món educatiu no dubtis en contactar amb nosaltres.

Competències STEAM

Competències STEAM

Curs semipresencial per connectar la tecnologia, l’art i l’enginyeria amb l’aprenentatge lúdic dels infants