Extraescolars de Tecnologia Creativa

A les nostres extraescolars de Tecnologia Creativa potenciem l’ús artístic, expressiu i lúdic de la tecnologia mentre s’introdueixen conceptes clau en el camp de les ciències, l’enginyeria o les matemàtiques. És educació STEAM (Science, Technology, Engineering, Art + Design and Math) però posant èmfasi a la A d’Art i Disseny.

D’aquesta manera, els alumnes tenen l’oportunitat d’ampliar la seva imaginació i exercitar la seva creativitat alhora que desenvolupen noves habilitats com el treball en equip, la gestió de projectes o la resolució de problemes.

Tecnologia creativa infantil

Tecnologia Creativa Infantil

Aquesta és una activitat STEAM 100% on iniciem als nens i nenes en la programació, l’art digital, l’electrònica i la robòtica educativa d’una manera molt lúdica i utilitzant el joc com l’eina principal d’aprenentatge.

Primària (1º a 3º)

Tecnologia Creativa Primària (1r a 3r)

Es tracta d’una activitat STEAM on els alumnes van introduint-se en els diferents àmbits de la tecnologia mitjançant activitats senzilles i lúdiques.
Consisteix en petits jocs i activitats d’una sessió de durada que ofereixen als alumnes un primer contacte amb la programació, l’electrònica i la robòtica.

Primària (4º a 6º)

Tecnologia Creativa Primària (4t a 6è)

Es tracta d’una activitat STEAM on els alumnes van aprofundint en els diferents àmbits de la tecnologia mitjançant activitats lúdiques amb dificultat progressiva.

Secundària

Tecnologia Creativa Secundària

A la ESO fem un salt qualitatiu i introduïm llenguatges i entorns de programació utilitzats en l’àmbit professional. Treballem mitjançant projectes i/o reptes que els alumnes desenvolupen de manera semi-guiada o autònoma.