Casal de Setmana Santa Artístic

Del 25 al 28 de març

Un any més, hem preparat un casal de Pasqua d’allò més divertit i creatiu. Tallers de modelatge amb JumpingClay, Lego, dibuix i manualitatsjocs de taula i jocs d’exterior.

Els nens i nenes tindran l’oportunitat de posar a prova i desenvolupar les seves habilitats manuals, creatives i també de gaudir i aprendre a través del joc.

Es tracta d’un casal de petit format amb un tracte familiar i molt proper amb els nens i nenes. Deixem espai perquè s’expressin i sobretot gaudeixin creant i jugant.

Què farem?

Tallers de modelatge amb JumpingClay

Cada dia farem un taller on modelarem una figura o un objecte relacionat amb la Pasqua o Primavera. Els nens i nenes seguiran les indicacions d’una monitora que els ensenyarà pas a pas com fer les seves propies creacions.

Joc Lab

Tallers de jocs de taula. En aquest espai farem una sessió de joc semi-dirigit on descobrirem jocs de taula diferents. 

Els jocs de taula fomenten el creixement personal i eviten la discriminació. Es treballa la concentració, el desenvolupament cognitiu, la capacitat d’associació i agilitat mental, l’acceptació de regles, la resolució de problemes, la intel·ligència motriu, les nocions espacials, les capacitats tàctic estratègiques, les habilitats socials, la participació, la constància, el joc en equip, l’autonomia…

Dibuix artístic i còmic

Treballem diferents tècniques d’il·lustració, creació de personatges, expressions facials, creació d’escenes, etc.

Manualitats, Lego i experimentació artística

Farem manualitats creatives i divertides reciclant i convinant diferents materials, textures i tècniques. Farem tallers de Lego on construirem coses increïbles!

Sortides al Parc

Darrera la nostra acadèmia tenim els magnífic Jardins de la Mercè Plantada que ens permetran respirar aire fresc, jugar a l’aire lliure i relaxar-nos una estona.

I moltes més activitats que aniran sorgint a través del grup i de les sinèrgies que anirem creant.

Dinar

El dinar es farà per mitjà de càtering a càrrec de l’empresa Menjabé del Poblenou. (En cas d’al·lèrgies i intoleràncies pregunteu-nos abans de fer la inscripció)

ON ES REALITZA

Torns i preus

GALERIA

Ets d'una AMPA/AFA o escola?