Casal d’estiu de còmic a Barcelona 2024

De l’1 al 26 de juliol

Prepara’t per a un estiu ple de creativitat i diversió al nostre Campus d’Estiu de Còmic!

Adreçat  a joves creatius i apassionats pel món del còmic, els quals volen millorar les seves habilitats artístiques i aprendre noves tècniques i eines de dibuix i narració d’ històries.

Què fem?

El primer moment del matí el dediquem a acomodar-nos, llegint còmics jugant a jocs de taula o dibuixant de manera lliure i també preperant l’espai. D’aquesta manera anem relaxant-nos i aclimatant-nos per a poder començar concentrats i relaxats. Quan ja hi som tots comencem.

Una vegada hi siguem tots farem una introdcció a la tècnica i materials del dia, farem una explicació amb exercicis pràctics i després ho posarem a la pràctica de manera individual. Els nostres monitors i monitores guiaran als i les particpiants al casal a través de diferents tècniques de dibuix i narració d’històries per ajudar-los a millorar les seves habilitats.

Tractarem els següents continguts:

  • Introducció al còmic: Aprenderem les bases del dibuix de còmics, incloent la creació de personatges, el disseny de pàgines i la narrativa visual.
  • Perspectiva: Aprendrem tècniques per dibuixar en perspectiva, fins a la creació d’ escenaris i edificis en diferents angles i plànols.
  • Escenaris: Aprendrem a dibuixar escenaris i fons que complementin i realcin la narrativa visual dels seus còmics.
  • Tècniques de tinta i color: Aprendrem tècniques de tinta i color, incloent l’ús de diferents materials i eines per crear efectes i estils d’ombra i textura.
  • Narrativa visual i escriptura de guions gràfics: Aprendrem a crear una narrativa visual coherent als seus còmics, incloent l’escriptura de guions gràfics i la creació de panells i seqüències.
  • Activitats: A més a més els participants tindran l’oportunitat de participar en activitats en grup i treballar en projectes individuals per demostrant el que han après.
  • Materials: Es proporcionarà tot el material necessari per al curs.
 

Matí de platja

Un dia al matí anem a la platja una estona per refrescar-nos una mica. 

Dinàmiques de grup, jocs, gincames i activitats artístiques 

Cada dia començarem amb dinàmiques de grup per fomentar la integració i la cooperació entre companys durant tota la setmana. També farem jocs tradicionals  i gincames a l’aire lliure.

ON ES REALITZA

Torns i preus

GALERIA

Ets d'una AMPA/AFA o escola?