Casal estiu artístic a Poblenou Barcelona 2024

Del 25 de juny al 2 d’agost i del 2 al 6 de setembre de 2024

Del 25 de juny al 2 d’agost de 2024

Tallers de modelatge amb JumpingClay, Lego, dibuix i manualitatsjocs de taula i jocs d’exterior.

Els nens i nenes tindran l’oportunitat de posar a prova i desenvolupar les seves habilitats manuals, creatives i també de gaudir i aprendre a través del joc.

Es tracta d’un casal de petit format amb un tracte familiar i molt proper amb els nens i nenes. Deixem espai perquè s’expressin i sobretot gaudeixin creant i jugant.

Disposem de sortida directe a un interior d’illa, els Jardins de la Mercè Pantada, un espai a l’aire lliure amb molts arbres i molta ombra. Aquest any farem moltes activitats a l’exterior.

Què fem?

Tallers de modelatge amb JumpingClay i manualitats creatives

L’activitat estrella del casal són els nostres tallers de modelatge JumpingClay que estaran relacionats amb la temàtica del casal. També combinarem el JumpingClay amb d’altres materials (cartró, fusta, roba…) per crear objectes i figures d’allò més originals.

Joc Lab

Tallers de jocs de taula. En aquest espai farem una sessió de joc semi-dirigit on descobrirem jocs de taula diferents. Farem una selecció dels millors jocs de taula del món.

Es treballa la concentració, el desenvolupament cognitiu, la capacitat d’associació i agilitat mental, l’acceptació de regles, la resolució de problemes, la intel·ligència motriu, les nocions espacials, les capacitats tàctic estratègiques, les habilitats socials, la participació, la constància, el joc en equip, l’autonomia…

Tarda de pel·lícula

Una tarda a la setmana mirarem una pel·lícula tots junts a l’Escola Bogatell.

Manualitats, Lego i experimentació artística

Farem manualitats creatives i divertides reciclant i convinant diferents materials, textures i tècniques. Farem tallers de Lego on construirem coses increïbles!

Sortides al Parc

Darrera la nostra acadèmia tenim els magnífic Jardins de la Mercè Plantada que ens permetran respirar aire fresc, jugar a l’aire lliure i relaxar-nos una estona.

 I moltes més activitats que aniran sorgint a través del grup i de les sinèrgies que anirem creant.

Moltes activitats a l’exterior

Al nostre local tenim accés directe al magnific parc dels Jardins de la Mercè Plantada. Aquest any farem moltes activitats a l’exterior. Dividirem el grup en dos subgrups petits, de tal manera que quan un sigui a a dintre l’altre serà fora ja sigui fent un taller o fent alguna activitat més dinàmica. També l’aprofitem per esmorzar-hi, per jugar i per relaxar-nos una mica. Hi farem:

  • Tallers
  • Gincames de pistes
  • Dinàmiques de grup
  • Esmorzar
  • Jugar
  • Dibuixar i pintar

Matí de platja

El dimecres al matí anem a la platja per refrescar-nos una mica.

Dinàmiques de grup, jocs, gincames i activitats artístiques 

Cada dia començarem amb dinàmiques de grup per fomentar la integració i la cooperació entre companys durant tota la setmana. També farem jocs tradicionals  i gincames a l’aire lliure. Tindrem temps per dissenyar els nostres propis personatges a través del dibuix i passar-los a les tres dimensions a través del modelatge.

Racons 

A  primera hora del matí, mentre esperem que arribin els companys ens relaxem i ens aclimatem una mica… Llegim, pintem, dibuixem, fem lego… Sempre hi ha un moment per construïr objectes efímers amb Lego: Avions, cases, arbres, cotxes… L’única pena és que aquestes creacions les hem de deixar aquí per demà tornar a començar…

I moltes més coses que vagin sorgint de les aportacions dels nens i nenes. Els nostres casals són vius, dinàmics i flexibles… Perquè el nostre objectiu és que els nens i nenes gaudiexen a l’hora que aprenen.

Dinar

El dinar es farà a l’Escola Bogatell (que es troba davant de la nostra acadèmia) a través de l’empesa Serúnion.

ON ES REALITZA

Torns i preus

GALERIA

Ets d'una AMPA/AFA o escola?