Casals

A Eixos Creativa oferim diversos casals depenent de l’època de l’any i dels dies en que no hi ha escola: Nadal, Setmana Santa, Estiu i dies de lliure disposició. 

Oferim casals vinculats a diferents disciplines o temàtiques: Casal Artístic, Casal de còmic o casal tecnològic.

Cada un d’aquests casals està dissenyat per oferir un entorn educatiu segur, inspirador i innovador. Amb equips de monitors apassionats, aspirem a crear un espai on els infants i joves puguin créixer, aprendre i explorar amb confiança.

Nenes fent taller de modelatge casal

Casal 17 de maig

Divendres 17 de maig és dia de lliure disposició a moltes escoles (festiu lectiu). És per això que hem organitzat un casalet perquè els nens i nenes gaudeixin d’un dia ple d’activitats creatives (Taller de modelatge amb JumpingClay, Jocs, Contes, Lego, manualitats…)

Casal de Setmana Santa Artístic

Casal de Setmana Santa Artístic

Un any més, hem preparat un casal de Pasqua d’allò més divertit i creatiu. Tallers de modelatge amb JumpingClay, Lego, dibuix i manualitats, jocs de taula i jocs d’exterior.

Robofutbol

Casal estiu tecnològic Barcelona Eixample 2024

De l’1 al 26 de juliol · De 7 a 12 anys · Dreta de l’Eixample
Casal Als nostres casals tecnològics potenciem l’ús artístic, expressiu i lúdic de la tecnologia alhora que introduïm conceptes clau en el camp de les ciències, l’enginyeria o les matemàtiques.

Robofutbol

Casal estiu tecnològic Barcelona Poblenou 2024

Del 25 de juny al 26 de juliol · De 7 a 12 anys · Vila Olímpica Poblenou
Als nostres casals tecnològics potenciem l’ús artístic, expressiu i lúdic de la tecnologia alhora que introduïm conceptes clau en el camp de les ciències, l’enginyeria o les matemàtiques.

Taller de modelatge amb JumpingClay al casal d'estiu

Casal estiu artístic Barcelona Eixample 2024

De l’1 al 26 de juliol · De 4 a 12 anys ·
Esquerra de l’Eixample

Els nens i nenes tindran l’oportunitat de posar a prova i desenvolupar les seves habilitats manuals, creatives i també de gaudir i aprendre a través del joc.

Taller de modelatge amb JumpingClay al casal d'estiu

Casal estiu artístic a Poblenou Barcelona 2024

Del 25 de juny al 2 d’agost i del 2 al 6 de setembre · De 4 a 12 anys ·
Poblenou Vila Olímpica

Els nens i nenes tindran l’oportunitat de posar a prova i desenvolupar les seves habilitats manuals, creatives i també de gaudir i aprendre a través del joc.

Casal de Nadal Artístic 2023

Casal de Nadal Artístic

Un any més, hem preparat un casal de Nadal d’allò més divertit i creatiu: Tallers de modelatge amb JumpingClay, Lego, dibuix, manualitats i jocs de taula.

Casal de Nadal Tecnològic

Casal de Nadal Tecnològic

Jugarem a ser artistes digitals, farem de directors creant les nostres pròpies pel·lícules d’animació, crearem videojocs fent servir materials reciclats i Makey Makey i amb mBot ens guanyarem el títol de mini-enginyers aprenent a programar els diferents elements d’un robot.