Extraescolar de Jumpingclay primària

L’activitat de JumpingClay Art és una activitat artística de modelatge on s’utilitza com a material principal una argila de colors que s’asseca a l’aire que no taca, no és tòxica i està especialment dissenyada per a activitats amb infants.

Aquesta extraescolar estimula el talent artístic, la imaginació, la capacitat d’observació i de concentració de l’alumnat de qualsevol edat d’una manera divertida. A més a més, potencia l’autonomia, la iniciativa personal i l’autoconfiança.

Què farem en aquesta extraescolar?

Treballem per projectes trimestrals basats en una temàtica concreta. Anem combinant els projectes amb tallers puntuals com poden ser Halloween, Nadal, Carnestoltes on fem un projecte/figura que s’emporten el mateix dia a casa. 

A l’inici de cada sessió el monitor ensenya la figura que modelaran i entre tots comenten com creuen que s’ha de fer, quines parts té, quins colors necessiten, etc. A continuació, el monitor i els alumnes van fent les diferents parts de la figura i enganxant-les entre si per crear el personatge. Al final del trimestre, cada infant munta el seu escenari i finalitzen el projecte.

 A diferència del grup d’infantil, a part del projecte trimestral i dels tallers puntuals, es fan algunes sessions on els alumnes poden crear les seves pròpies figures lliures que primer hauran de dissenyar en paper, fer-ne una abstracció i finalment passar-ho a les tres dimensions.

Objectius

  • Estimular la creativitat
  • Millorar la destresa manual
  • Potenciar la concentració i la paciència
  • Fomentar l’auto expressió i la confiança en ells mateixos.
  • Promoure el respecte per les produccions artístiques pròpies i alienes

ON ES REALITZA

ESCOLES

Ets d'una AMPA/AFA o d'una escola?

GALERIA

Ets d'una AMPA/AFA o d'una escola?
Ompliu el següent formulari si esteu interssats/des en alguna de les nostres extraescolars